Afscheidsfotograaf

Servaas Raedts is als ervaren fotograaf beschikbaar als Afscheidsfotograaf Apeldoorn. Als Afscheidsfotograaf fotografeert hij bij een herdenkingsdienst, een crematie of een begrafenis. Maar ook bij een condoleance kunnen foto’s gemaakt worden.

Servaas woont in Apeldoorn en is actief als afscheidsfotograaf in Apeldoorn maar ook in de dorpen Hoog Soeren, Hoenderloo, Loenen, Oosterhuizen, Lieren, Beekbergen, Klarenbeek, Beemte-Broekland, Wenum-Wieselund Uddel.
Daarnaast is hij landelijk inzetbaar voor het fotograferen van een uitvaart.

Afscheidsfotograaf Apeldoorn

Servaas verstaat de kunst onopvallend en ook bijzonder betrokken te zijn als fotograaf bij een afscheid en uitvaart. 

Voorafgaand en ook achteraf toetst hij of het naar wens is. 

Niet alleen wij maar ook de gasten viel het op hoe onopvallend hij zich bewoog tussen en tijdens de uitvaart. 

Het resultaat van de foto’s en film zijn een liefdevolle registratie van zijn hand.

Afscheidsfotograaf Apeldoorn

Het voordeel van een afscheidsfotograaf uit Apeldoorn is dat hij bekend is in de omgeving en snel ter plaatste kan zijn. Daarnaast is het gemakkelijk wanneer er op meerdere dagen gefotografeerd dient te worden.
Een afscheidsfotograaf in de directe omgeving kan gemakkelijk meerdere momenten in een week aanwezig zijn. Ook wanneer het soms voor een kort, maar belangrijk, moment is.

Bij elk afscheid is Servaas onopvallend aanwezig en gaat hij op in de omgeving. Met regelmaat krijgt hij dan ook te horen dat families en nabestaanden zijn aanwezigheid niet is opgevallen. En dat is ook natuurlijk de bedoeling.
Zoals ook elders op deze website is gemeld meld werkt Servaas met een volledig stille camera (deze maakt geen ‘klik-geluid’) en loopt hij op ‘stille schoenen’. Lees vooral op deze website waarom hij afscheidsfotograaf is geworden en wat afscheidsfotografie is. Op de tarievenpagina van deze website staan tarieven en wat daarbij is inbegrepen.

Heeft u vragen over afscheidsfotografie of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan gerust contract op.