Afscheidsfotograaf Suriname
Afscheidsfotograaf, Afscheidsfotografie, Blog

Afscheidsfotografie is nu (tijdelijk) beschikbaar in Suriname!

Afscheidsfotografie in Suriname

Afscheidsfotografie, ook wel uitvaartfotografie genoemd, is in 2023 beschikbaar in Suriname. De gespecialiseerde afscheidsfotograaf Servaas Raedts is in 2023 veel aanwezig in Paramaribo, Suriname en in deze tijd regelmatig beschikbaar als afscheidsfotograaf.

Waardevolle herinnering voor afwezige families

Al eerder was op deze website te lezen dat een paar extra ogen je achteraf laten zien wat je zelf niet kon zien. Maar ook voor mensen die helemaal niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart is een herinneringsalbum zeer waardevol. Ze kunnen de begrafenis op die manier alsnog herbeleven.
Zeker voor familieleden uit Nederland die niet bij een afscheid in Suriname aanwezig kunnen zijn is dit dus extra waardevol!

Afscheidsfotograaf Suriname

Zeker voor familieleden uit Nederland die niet bij een afscheid in Suriname aanwezig kunnen zijn is dit dus extra waardevol!

Oproep: ik kom graag in contact met uitvaartverzorgers in Paramaribo

Heel graag kom ik in contact met mensen die in Paramaribo werkzaam zijn in de uitvaartbranche. Ik zou graag kennis maken en uitleg geven over mijn werk en de mogelijkheden. Bent of kent u iemand die als uitvaartverzorger werkzaam is in Paramaribo? Ik zou het bijzonder waarderen wanneer u contact met mij opneemt.

Ook beschikbaar voor andere vormen van fotografie

Fotograaf Servaas Raedts is ook beschikbaar om andere momenten te fotograferen. Huwelijk, verjaardag, jubileum, (bedrijf)feest etcetera. Kijk voor meer informatie hierover op www.fotograaf.sr.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.