Afscheidfotograaf

Afscheidfotograaf

Bij een uitvaart is een afscheidfotograaf steeds vaker aanwezig. Een afscheidfotograaf is gespecialiseerd in het respectvol fotograferen bij een begrafenis of crematie. Servaas Raedts is een zeer ervaren professioneel opgeleide afscheidfotograaf. Niet alleen families maar ook uitvaartverzorgers zijn erg positief over zijn werk en werkwijze.

Een afscheidsfotograaf zorgt voor een blijvende herinnering van een uitvaart.

Uitvaartfotografie is een specialisme

Het fotograferen bij een afscheid is een specialisme dat niet voor elke fotograaf is weggelegd. Een afscheidfotograaf werkt volledig stil. Dus u hoort geen ‘geklik’ maar ook geen voetstappen. En een flitser wordt vanzelfsprekend al helemaal niet gebruikt.

Afscheidfotograaf

Uitvaartfotograaf is steeds normaler

Een afscheidfotograaf is steeds normaler. Dat blijkt al wel uit het aantal fotografen dat zicht de laatste tien jaar hier in heeft gespecialiseerd. Ook dat er meerdere opleidingen worden gegeven om fotografen op te leiden tot afscheidfotografen

Foto’s van een afscheidfotograaf brengen in beeld wat u zelf niet zag

Tijdens een begrafenis of crematie krijgt u vaak zelf niet mee wie er aanwezig zijn, hoe de locatie is ingericht, welke teksten er op de linkten bij de bloemstukken staat. Maar ook wie er een hand op uw schouder legt of dat er ook gelachen wordt ontgaat de familie vaak. Een fotograaf legt dit allemaal voor u vast zodat u achteraf alsnog kunt zien wat u op de dag zelf niet heeft kunnen zien.

afscheidfotograaf

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar meer informatie of naar een ervaren afscheidfotograaf? Neem dan meteen contact op om uw wensen te bespreken.

U houd alle controle

Voor alle duidelijkheid: u blijft altijd bepalend voor wat er wel (en ook juist niet) wordt gefotografeerd! De fotograaf die aanwezig zal uw wensen altijd respecteren. Deze wensen kunt u vooraf bespreken/kenbaar maken. Maar ook op de dag zelf zal de afscheidsfotograaf rekening houden met uw wensen.

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.