Tarieven afscheidsfotograaf

Kosten Afscheidsfotografie

Op deze pagina ziet u een indicatie van de kosten van afscheidsfotografie.
In overleg is vrijwel alle mogelijk/bespreekbaar. Op deze pagina staan de meest voorkomende ‘tarieven afscheidsfotografie’.

COVID-19:
Door de huidige geldende beperkingen met betrekking tot het aantal aanwezigen dat bij een uitvaart mag zijn geef ik elk geval tot juli 2020 € 100,- korting op onderstaande tarieven.
Daarmee wil ik mijn bijdrage leveren aan de behoefte mooi beeldmateriaal te hebben zodat de aanwezigen met een mooi herinneringsalbum in de hand over het afscheid kunnen praten met mensen die er niet bij konden of durfden te zijn.
Tijdelijke korting vanwege het Coronavirus.

Brons

Tot 4 uur aanwezigheid

Digitale oplevering foto’s*

Online diashow optioneel**

Extra uur € 75,-

Herinneringsboek optioneel***USB stick optioneel

€ 375,
€ 275,-

Zilver

Tot 6 uur aanwezigheid

Digitale oplevering foto’s*

Online diashow binnen 1 week**

Extra uur € 70,-

Herinneringsboek
20×20 cm
24 pagina’s***

USB stick optioneel

€ 575,-
€ 475,-

Goud

Tot 8 uur aanwezigheid

Digitale oplevering foto’s*

Online diashow binnen 48 uur**

Extra uur € 65,-

Herinneringsboek
30×30 cm
24 pagina’s***

USB stick inclusief

€ 775,-
€ 675,-

* via een afgeschermde link, beveiligd met een wachtwoord.
** online diashow blijft 3 maanden beschikbaar en wordt in hoge kwaliteit ook opgeleverd samen met de foto’s om blijvend te bewaren.
*** extra exemplaren zijn mogelijk (tegen een gereduceerd tarief). Andere formaten en extra pagina’s tegen meerprijs mogelijk.
Reiskosten tot 75 km vanaf Apeldoorn zijn inclusief. Daarna € 0,24 per km.

Tarieven afscheidsfotografie altijd inclusief:

  • Professionele fotograaf die verdriet ‘begrijpt’.
  • Persoonlijke afstemming vooraf, eventueel via de uitvaartbegeleider, zodat ik rekening kan houden met uw wensen en deze kan respecteren.
Tarieven Afscheidsfotograaf

“Ik sprak mijn vrienden en men sprak lovend over je. Die “onzichtbare” fotograaf. Ze hebben het filmpje gezien en daardoor nog meer bewust van dat je je op een hele integere rustige wijze hebt opgesteld”. 

Kosten afscheidsfotograaf verzekerd

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden bedrag dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een afscheidsfotograaf. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartbegeleider voor de mogelijkheden.

Persoonlijke wensen bespreekbaar

Bovenstaande ‘tarieven afscheidsfotografie’ zijn ter indicatie. Vanzelfsprekend is er veel mogelijk. Ik hou graag rekening met uw wensen en maak daar graag een aangepaste offerte voor.
Omdat ik goed begrijp dat u wellicht veel te regelen heeft kunnen we afstemming over een album ook achteraf bespreken wanneer u er aan toe bent.