Tarieven afscheidsfotograaf

Tarieven Afscheidsfotografie

Op deze pagina ziet u een indicatie van de kosten van afscheidsfotografie. Vaak passen de wensen van de familie binnen deze drie opties maar in overleg is vrijwel alles mogelijk/bespreekbaar.
Op deze pagina staan daarom de meest voorkomende tarieven afscheidsfotografie.
Meestal is het basis-pakket voldoende passend waarbij we altijd achteraf nog kunnen afstemmen om het herinneringsalbum eventueel groter of luxer te maken.

Tarieven afscheidsfotografie: drie pakketten

Basis

Tot 4 uur aanwezigheid
(evt. verdeeld over meerdere dagen)

Digitale oplevering foto’s*

Diashow optioneel**

Extra uur € 175,-

Herinneringsalbum***
20×20 cm
10 pagina’s
(5 spreads)***

USB stick optioneel

€ 775,-

Uitgebreid

Tot 6 uur aanwezigheid
(evt. verdeeld over meerdere dagen)

Digitale oplevering foto’s*

Diashow binnen 1 week**

Extra uur € 175,-

Luxe herinneringsalbum***
20×20 cm
20 pagina’s
(10 spreads)***

USB stick inclusief

€ 1.350,-

Maximaal

Tot 8 uur aanwezigheid
(evt. verdeeld over meerdere dagen)

Digitale oplevering foto’s*

Diashow binnen 48 uur**

Extra uur € 175,-

Luxe herinneringsalbum***
30×30 cm
20 pagina’s
(10 spreads)***

USB stick inclusief

€ 1.750,-

* Foto’s worden via een afgeschermde pagina opgeleverd, beveiligd met een wachtwoord en blijven maximaal drie maanden beschikbaar.
** Diashow is via een afgeschermde link online beschikbaar en wordt in hoge resolutie ook samen met de foto’s opgeleverd
.
*** Meerdere exemplaren mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Vanzelfsprekend kan een album altijd meer pagina’s bevatten, in een ander formaat geleverd worden en extra luxe afwerking krijgen. Alles in overleg.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW. Reiskosten tot 100 km vanaf Apeldoorn zijn inbegrepen. Boven 100 km € 0,24 per km.

“Inmiddels heb ik het album via mijn zoon gekregen. Ik vind het prachtig, mijn complimenten”.

Tarieven afscheidsfotografie altijd inclusief:

  • Professionele fotograaf die verdriet ‘begrijpt’.
  • Persoonlijke afstemming vooraf, eventueel via de uitvaartbegeleider, zodat ik rekening kan houden met uw wensen en deze kan respecteren.
Tarieven Afscheidsfotograaf

“Ik sprak mijn vrienden en men sprak lovend over je. Die “onzichtbare” fotograaf. Ze hebben het filmpje gezien en daardoor nog meer bewust van dat je je op een hele integere rustige wijze hebt opgesteld”. 

Tarieven afscheidsfotografie vaak verzekerd

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden bedrag dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een afscheidsfotograaf. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartbegeleider voor de mogelijkheden.

Persoonlijke wensen bespreekbaar

Bovenstaande ’tarieven afscheidsfotografie’ zijn ter indicatie. Vanzelfsprekend is er veel mogelijk. Ik hou graag rekening met uw wensen en maak daar graag een aangepaste offerte voor.
Omdat ik goed begrijp dat u wellicht veel te regelen heeft kunnen we afstemming over een album ook achteraf bespreken wanneer u er aan toe bent.

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.