Servaas Raedts in de media over afscheidsfotografie

Servaas Raedts in de media over afscheidsfotografie

Een artikel in de krant, een praatje op de radio of een interview op televisie? Servaas Raedts verteld maar al te graag over zijn waardevolle werk als afscheidsfotograaf. Op deze pagina staat een overzicht van publicaties en uitzendingen met Servaas Raedts in de media over afscheidsfotografie.


De Wild in de middag met Eddy Keur

9 oktober 2023:
NPO RADIO 2:
In het programma De Staat Van Stasse mogen luisteraars bellen naar de studio en het hebben over werkelijk alles. Ik belde naar de studio en had een kort gesprekje over afscheidsfotografie.
Beluister het hieronder terug.


10 maart 2021:
PODCAST
In meerdere gesprekken gaat Hans Kuyper met Servaas Raedts in gesprek over zijn werk als afscheidsfotograaf. Beluister hier alle afleveringen.


Radio Veronica

19 juli 2021:
RADIO VERONICA:
Op maandag 19 juli 2021 was ik in De Veronica Inside Ochtendshow te horen bij De Vijf Van Het Bedrijf. Vanzelfsprekend ging het ook even over mijn werk als afscheidsfotograaf.
Beluister het hieronder terug.


De Wild in de middag met Eddy Keur

15 april 2021:
NPO RADIO 2:
Op woensdag 15 april 2021 deed Eddy Keur in De Wild in de middag een oproep op NPO Radio 2 om te vertellen over je mooiste moment in deze niet mooie corona-tijd. In een kort gesprekje dat ik met hem had vertelde ik hem over de waardering van mijn werk als afscheidsfotograaf en hadden we het over de waarde van afscheidsfotografie. Beluister het hieronder terug.


Servaas Raedts in de media over afscheidsfotografie

6 april 2021:
UITVAARTPODCAST.NL
In deze Uitvaartpodcast vertelt Servaas Raedts zijn persoonlijke verhaal waarom hij afscheidsfotograaf is geworden en vertelt hij hoe de eerste keer voor hem was dat hij bij een uitvaart fotografeerde. Ook wordt ingegaan hoe hij zich heeft gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Beluister de podcast hieronder.


Servaas Raedts in de media over afscheidsfotografie

6 maart 2021:
APELDOORNDIRECT
In Beeld: Servaas Raedts legt als afscheidsfotograaf herinneringen vast
“Ik fotografeer wat mensen niet willen meemaken, maar ook niet willen missen.” Deze uitspraak is te vinden op de website van Servaas Raedts, afscheidsfotograaf. We maken tegenwoordig bijna overal foto’s van, vakanties, kinderen, feestjes, huwelijken. Maar waarom hebben we dan moeite met het vastleggen van een afscheid? Waarschijnlijk omdat we er onvoldoende vanaf weten. Daarom gaan we in gesprek met Servaas en vragen hem wat dit beroep precies inhoudt. Lees verder op de website van Apeldoorn direct.


NPO Radio 2

5 januari 2021:
NPO RADIO 2
Op 5 januari 2021 mocht Servaas Raedts op NPO Radio 2 meedoen met het radiospel ‘de Top 2000 Shuffle’ in het programma aan de slag. Bij dit spelletje krijg je maximaal 5 fragmenten te horen en mag je kiezen of je dat liedje helemaal wilt horen of niet. In het gesprekje dat vooraf met de presentator, Bart Arens, had spraken we kort over het werk van een afscheidsfotograaf. Beluister het hieronder terug.


Servaas Raedts in de media over afscheidsfotografie

16 december 2020:
RTV APELDOORN
Kort interview met Servaas raedts over afscheidsfotografie op Radio Apeldoorn. Beluister het hieronder terug.


Servaas Raedts in de media over afscheidsfotografie

15 december 2020:
APELDOORNS STADSBLAD
Afscheidsfotograaf Servaas Raedts uit Apeldoorn maakt nu ook onderdeel uit van het team van bijna 60 gediplomeerd bekwaam afscheidsfotografen dat Nederland kent. Met het behalen van het diploma Bekwaam Afscheidsfotograaf laat Raedts zien dat hij niet enkel over voldoende fotografische kennis beschikt maar ook dat hij weet hoe om te gaan met (mensen in) rouw, hoe te communiceren met de familie en hoe hij zich respectvol opstelt tijdens een afscheid. Lees verder op de website van het Apeldoorns stadsblad.


Licht op Herinnering afscheidsfotograaf

4 november 2020:
LICHT OP HERINNERING/RTV APELDOORN
Op de woensdag 4 november 2020 (de eerste woensdag na Allerzielen) vond de 13e editie van Licht op Herinnering plaats. Vanwege de corona-maatregelen was het dit jaar niet mogelijk dit fysiek bij crematorium en begraafplaats Heidehof te houden. Vandaar dat er werd gekozen voor een digitale bijeenkomst welke was te bekijken op RTV Apeldoorn en via de website van Licht op Herinnering. Servaas Raedts werkte hier aan mee en vertelde over zijn werk als afscheidsfotograaf. Bekijk hieronder de uitzending terug.

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.