Afscheidsfotograaf Servaas

Wat anderen zeggen over Servaas

Servaas stelde zich heel correct en discreet op.

“Servaas Raedts heeft van begin tot het eind contact met mij gehad (via mail, app en persoonlijk ) over wat zijn opdracht was om voor de familie de uitvaart te fotograferen. Hij stelde zich heel correct en discreet op. Hij benoemde vooraf wat en op welk moment hij foto’s ging maken en overlegde dit met mij. Bij de begraafplaats was het ook correct. Ik liet Servaas eerst wat foto’s maken bij het graf waarna de familie aan kon sluiten om afscheid te nemen. Op dat moment heeft Servaas zich netjes terug getrokken om de familie dat privé moment te geven”.
Imelda van Leusden, Dela

testimonials Servaas Raedts

Servaas gaf mij op een persoonlijke wijze het vertrouwen dat hij de uitvaart professioneel zou gaan vastleggen

Al bij het eerste mailcontact en ook telefonisch gaf Servaas mij op een persoonlijke wijze het vertrouwen dat hij de uitvaart professioneel zou gaan vastleggen. Zijn uitleg over de aanpak en manier van werken was helder. Na de ontvangst van de foto’s is dit ook gebleken. Alle onderwerpen en mogelijkheden die we hadden besproken heeft Servaas in de foto’s tot uitdrukking laten komen”.
Francella, nabestaande

Servaas is bescheiden, vriendelijk en op de achtergrond aanwezig

“Als uitvaartondernemer was ik betrokken bij een uitvaart waar Servaas, net als ik, was ingehuurd door de nabestaande. Servaas is bescheiden, vriendelijk en op de achtergrond aanwezig. Was dienstbaar en meedenkend”.
Bart van Riet, Zelfuitvaart en Sociale Uitvaart Utrecht

Je ziet aan zijn foto’s dat hij echt oog heeft voor detail en gevoel voor ‘het onderwerp’

Je ziet aan zijn foto’s dat hij echt oog heeft voor detail en gevoel voor ‘het onderwerp’. Om een voorbeeld te geven. De vingertoppen van mijn moeder waren blauwgekleurd, vanwege haar overlijden. Hij heeft hele mooie foto’s gemaakt van haar handen en van haarzelf, waarbij dat stukje net uit beeld is”.
Marieke, nabestaande

Servaas verstaat de kunst onopvallend en ook bijzonder betrokken te zijn als fotograaf

Servaas verstaat de kunst onopvallend en ook bijzonder betrokken te zijn als fotograaf bij een afscheid en uitvaart. 
Voorafgaand en ook achteraf toetst hij of het naar wens is. Niet alleen wij maar ook de gasten viel het op hoe onopvallend hij zich bewoog tussen en tijdens de uitvaart. 
Het resultaat van de foto’s en film zijn een liefdevolle registratie van zijn hand”.

Marga, nabestaande

Hele mooie reportage passend bij de familie

“Vanaf het moment dat ik telefonisch contact had is alles precies zo gelopen als ik wenste. Correct naar de Familie. Meedenken in de opzet in de Kerk.
Prettige samenwerking. Hele mooie reportage passend bij de familie“.
Johan Rijksen, Rijksen Uitvaartzorg

Persoonlijk en betrokken contact

“Servaas is een hele vriendelijke en respectvolle man. Professioneel. Is bijna ‘onzichtbaar’ wat het prettig maakt. Denkt goed mee. Bijvoorbeeld wij vonden het zien van de oven eng en Servaas stelde voor een foto te maken mochten wij later toch de behoefte hebben dit terug te zien.
Persoonlijk en betrokken contact. Reageert snel en denkt ook hier fijn met ons mee bij het maken van een fotoboek”

Mariliana, Donnatella en Sergio, nabestaanden

Afscheidsfotograaf

Prachtige intense foto’s

“Soepele en heel natuurlijke samenwerking. Warm persoon, die onzichtbaar op elk moment aanwezig was. Wat zich vertaald in prachtige intense foto’s“.
Helma van Veldhuijzen, Amandi Uitvaartzorg

Duidelijke communicatie over werkwijze

“Duidelijke communicatie over werkwijze die vertrouwen wekte dat er genoeg ervaring was met de bijzondere omstandigheden van dit soort reportages: makkelijk om het uit handen te geven. Sobere effectieve houding. Reportage was van goede kwaliteit. Ik heb niet opgemerkt dat er veel in beeld is gebracht. Alleen positieve reacties op het gedeelde filmpje*: Positieve bijdrage onder onverwachte omstandigheden”.
Conrad, nabestaande


*Van elke uitvaart is het mogelijk dat er een slideshow (filmpje) wordt gemaakt waarin een selectie van de gemaakte foto’s wordt verwerkt.