Podcast Afscheidsfotograaf

Uitvaartpodcast Afscheidsfotograaf Servaas Raedts

Uitvaartpodcast

Hans Kuyper van de Uitvaartpodcast gaat wekelijks in gesprek met mensen die werkzaam zijn in de uitvaartbranche en toeleveranciers van de uitvaartbranche. In korte informatieve gesprekken worden verschillende onderwerpen besproken. De serie “Uitvaartpodcast Afscheidsfotograaf” bevat een aantal gesprekken met afscheidsfotograaf Servaas Raedts.

Verschillende afleveringen

Aflevering 1: kennismaking met Servaas Raedts, waarom is hij afscheidsfotograaf geworden, wat is zijn werkwijze en over de waarde van een herinneringsalbum.

Aflevering 2: hoe gaat het eigenlijk wanneer mensen contact opnemen wanneer ze een afscheidsfotograaf zoeken, welke momenten worden gefotografeerd en over dat het werk eigenlijk topsport is.

Aflevering 3: over het belang van back-up apparatuur, het landelijk inzetbaar zijn en dat het werk als afscheidsfotograaf zeer dankbaar is.

Uitvaartpodcast
Hans Kuyper

De afleveringen waarbij hij met afscheidsfotograaf Servaas Raedts in gesprek ging zijn hieronder te beluisteren en ze staan op de speciale pagina van springcast.fm. Ook zijn deze terug te vinden op spotify.

Nieuwe afleveringen zullen volgen

Wanneer er nieuwe afleveringen zijn opgenomen zullen deze hier worden toegevoegd.

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.