Uitvaartpodcast
Blog, Interview, Nieuws, Podcast, Uitvaartpodcast

Uitvaartpodcast over Afscheidsfotografie

Uitvaartpodcast over Afscheidsfotografie

Op uitvaartpodcast.nl zijn heel veel gesprekken te beluisteren met mensen die werkzaam zijn in of voor de uitvaartbranche. Gesprekken over nieuwe producten en diensten met toeleveranciers en ervaringen en meningen van uitvaartondernemers. Hans Kuyper, van uitvaartpodcast, sprak kort geleden met me over mijn werk als afscheidsfotograaf.

Hoe ik me heb gespecialiseerd in afscheidsfotografie

In deze Uitvaartpodcast vertel ik mijn persoonlijke verhaal waarom ik afscheidsfotograaf ben geworden en vertel ik hoe de eerste keer voor me was dat ik bij een uitvaart fotografeerde. En het traject hoe ik me heb gespecialiseerd heb als afscheidsfotograaf door het behalen van het diploma Bekwaam Afscheidsfotograaf en door mij en mijn werk te laten beoordelen door de beoordelingscommissie van DuPho Afscheid.

Je hebt alleen maar spijt van de foto die niet is gemaakt

Een herinneringsalbum wordt elk jaar meer waard

In deze podcast wordt nog kort in gegaan op waarde van een herinneringsalbum en dat de waarde hiervan jaar na jaar toeneemt.

Beluister de Uitvaartpodcast over Afscheidsfotografie

Hans Kuyper praat met Servaas Raedts over zijn werk als afscheidsfotograaf
Uitvaartpodcast
Hans Kuyper

Download de podcast

Wil je de podcast op een later moment luisteren? Dat is geen enkel probleem. Download hieronder de podcast als mp3. Druk op de oranje knop en de download start automatisch.

Oproep aan uitvaartondernemers: bespreek afscheidsfotografie

Aan het eind van deze podcast doet Hans Kuypers een oproep aan alle uitvaartondernemers: “vergeet niet om over afscheidsfotografie te praten met de familie want zonder afscheidsfotograaf zal de familie heel veel missen van het afscheid van hun geliefde”.

Bekijk (en beluister) mijn pagina op Uitvaartpodcast.nl

Op uitvaartpodcast.nl is een losse pagina te vinden welke over mij als afscheidsfotograaf gaat. Natuurlijk is deze podcast daar ook terug te vinden.

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Helemaal onderaan deze blog is de mogelijkheid een reactie te geven. Ik vind het leuk wanneer je dat doet.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.