Vijf van het bedrijf
Geen categorie

Vijf van Bedrijf: De Afscheidsfotograaf .nl te horen op Radio Veronica

Vanuit mijn bedrijf De Afscheidsfotograaf .nl ben ik op maandachtochtend 19 juli 2021 rond 9.30 uur te horen op Radio Veronica in “Vijf van het Bedrijf”.

Omdat helaas nog veel mensen niet op de hoogte zijn van het bestaan van afscheidsfotografie probeer ik dit op verschillende manieren onder de aandacht te krijgen. De ene keer met een gericht interview maar ook door mensen op een onverwacht moment te laten weten dat afscheidsfotografie bestaat.
Zo was ik al eerder te horen op NPO Radio 2 bij De Wild in de Middag met Eddy Keur en bij Aan de Slag met Bart Arens. In beide gevallen deed ik mee met een radiospelletje maar kreeg ik wel de kans te vertellen mijn mooie, waardevolle en belangrijke werk als afscheidsfotograaf.

Vijf van het bedrijf

Vijf platen over afscheid op Radio Veronica in “Vijf van Bedrijf”

Op maandagochtend 19 juli 2021 zal ik in de Veronica Inside Ochtendshow rond 9.30 te horen zijn met ‘Vijf van het Bedrijf’. Welke vijf nummers ik heb aangevraagd hoor je dan. Maar ze hebben allemaal wel een relatie met mijn werk als afscheidsfotograaf.

Luister jij ook?

Luister op 19 juli rond 9.30 via je radio, je smart-speaker of via www.radioveronica.nl en hoor mijn “Vijf van Bedrijf”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.