NPO Radio 2
Blog, Nieuws, Persoonlijk

Gehoord op NPO Radio 2

Gehoord op NPO Radio 2 (met een bizar einde).

Op 5 januari 2021 mocht ik op NPO Radio 2 meedoen met het radiospel ‘de Top 2000 Shuffle’ in het programma aan de slag. Bij dit spelletje krijg je maximaal 5 fragmenten te horen en mag je kiezen of je dat liedje helemaal wilt horen of niet.

Bart Arens had nog nooit van een afscheidsfotograaf gehoord

In het gesprekje dat ik vooraf met de presentator, Bart Arens, had spraken we over mijn werk als afscheidsfotograaf. Al snel werd duidelijk dat hij hier nog niet eerder van had gehoord. En dat is dus juist zo belangrijk. Wanneer mensen weten dat er de mogelijkheid is om door een ervaren uitvaartfotograaf foto’s te laten maken bij een uitvaart dan kunnen ze hier voor kiezen.
Weten ze niet dat deze mogelijkheid er is dan zullen ze er niet voor kiezen.

Beluister hier het fragment terug

Hieronder is het fragment terug te luisteren. Met een wel heel bizar einde.

NPO Radio 2

Wat een bizar einde

Uiteindelijk koos ik dus voor het vierde fragment. Een nummer van Supertramp: Goodbye Stranger. Hoe bizar is dat? Dat iemand die fotografeert bij begrafenissen uiteindelijk kiest voor een liedje “Vaarwel Vreemde”?
Het viel de luisteraars van NPO Radio 2 in elk geval ook op vandaar dat Bart Arens daar ook nog even aan refereert wanneer hij de plaat afkondigt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.