Uitvaart Fotograaf Apeldoorn
Afscheidsfotografie, Blog, Rouwfotografie, Uitvaartfotograaf

Uitvaartfotograaf Apeldoorn

Uitvaartfotograaf Apeldoorn

Ik ben Servaas Raedts en ik werk als uitvaartfotograaf in Apeldoorn. Ik ben daarin vrijwel de enige in de omgeving die als uitvaartfotograaf werkt, en dat verbaast me eigenlijk wel. Het beroep van uitvaartfotograaf in Apeldoorn is echt uniek, het werk wordt zeer gewaardeerd door de nabestaanden. Het is mijn missie om ze blijvende herinneringen te geven, en het levert mij enorme voldoening en dankbaarheid op om dat te mogen doen. Natuurlijk moet je als uitvaartfotograaf ook beschikken over de juiste houding, je moet je onzichtbaar weten te maken maar via je beelden juist kunnen laten zien dat je er was. Zo draag ik speciaal stille schoenen, en werk ik met een camera die je niet hoor klikken, waardoor ik dichtbij weet te komen zonder op de voorgrond te treden.

Uitvaart Fotograaf Apeldoorn

Waarom is een uitvaartfotograaf in Apeldoorn nodig?

Waarom een uitvaartfotograaf in Apeldoorn nodig is weet ik zelf pas sinds ik dit werk doe. Waarschijnlijk heeft u wel vaker een uitvaart mee gemaakt, en u achteraf gerealiseerd dat u helemaal niet meer weet wie er bij waren. Het afscheid van de geliefde vergt zoveel aandacht dat de details verloren gaan. Des te fijner is het dan dat er iemand “onzichtbaar’’ meeloopt, en die details voor u vastlegt. Wanneer ik de foto’s een paar weken later aflever ontmoet ik zonder uitzondering veel dankbaarheid. 

Werk je als uitvaartfotograaf alleen in Apeldoorn?

Nee, als uitvaartfotograaf uit Apeldoorn werk ik niet alleen maar ín Apeldoorn, maar ook daar buiten. Mocht u zich aangesproken voelen door mijn verhaal en werkwijze, en op zoek zijn naar een uitvaartfotograaf en bent u niet in de buurt van Apeldoorn dan kunt u gewoon contact met mij opnemen. We kunnen dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn en bespreken wat haalbaar is. Ik kan het hele proces vastleggen, maar ook alleen bij de plechtigheid aanwezig zijn, net wat u het liefste heeft.

Gaat het bij een uitvaartfotograaf alleen om begrafenissen? 

Nee, als uitvaartfotograaf in Apeldoorn ben ik ondertussen al overal geweest: bij begrafenissen maar ook crematies en bij herdenkingsdiensten. Ook ben ik beschikbaar wanneer u foto’s wenst van euthanasie. Het mooiste wat ik nabestaanden kan geven zijn de beelden van hoe het was, hoe het gegaan is, wie erbij waren. Overigens maak ik niet alleen foto’s maar ook digitale memorials die online te benaderen zijn (met een wachtwoord). Zeker nu we niet zomaar even naar een afscheid kunnen, en zeker als er ver weg familie woont die er niet bij kan zijn is dat voor velen een enorme steun.

Bent u goed genoeg geïnformeerd over een uitvaartfotograaf Apeldoorn? Wellicht wilt u meer informatie over hoe ik werk of wie ik ben, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.