Uitvaartfotograaf

Wat is een uitvaartfotograaf?

Een uitvaartfotograaf is een ervaren fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in het fotograferen van begrafenissen crematies en herdenkingsdiensten.
Doordat de uitvaartfotograaf naast een ervaren fotograaf ook ervaren is in het respectvol vastleggen van een uitvaart wordt er een blijvende herinnering gemaakt van een moment dat de familie en nabestaanden vaak de dag in een roes beleven.

De fotograaf is ‘onzichtbaar’

De fotograaf maakt gebruik maakt van een volledig stille camera (dus geen ‘geklik’), loopt op ‘stille schoenen’. Mede hierdoor weet hij zich vrijwel onzichtbaar weet te maken. Doordat hij onzichtbaar wordt in de omgeving zal hij er is slagen alles wat u zelf waarneemt, en zeer zeker ook wat u niet waarneemt, op gepaste wijze in beeld brengen en zorgen voor mooie foto’s.

Afscheid Ellen Crematorium Servaas Raedts Fotografie6 scaled - Uitvaartfotograaf

Uitvaartfotograaf Apeldoorn en omgeving

In Apeldoorn woont fotograaf Servaas Raedts. Hij is een ervaren fotograaf die de basisopleiding fotografie aan de Fotovakschool heeft afgerond. Sinds 2014 is hij actief is als fotograaf. Eerst hoofdzakelijk als fotograaf voor huwelijken. In 2019 heeft hij de keuze gemaakt zich te specialiseren in het fotograferen van begrafenissen en crematies. Servaas is beschikbaar als uitvaartfotograaf in Apeldoorn en de dorpen in de directe omgeving: Hoog Soeren, Hoenderloo, Loenen, Oosterhuizen, Lieren, Beekbergen, Klarenbeek, Beemte-Broekland, Wenum-Wieselund en Uddel.

Uitvaartfotograaf Gelderland

Vanzelfsprekend is fotograaf Servaas als uitvaartfotograaf ook beschikbaar in Nijmegen, Arnhem, Ede, Doetinchem, Barneveld, Zutphen, Overbetuwe, Harderwijk, Lingewaard, Ede, Bronckhorst, Berkelland, Lochem, Epe, Winterswijk, Oude IJsselstreek en Buren.

Akidia Servaas Raedts Fotografie 37 1024x681 - Uitvaartfotograaf

Natuurlijk ook landelijk inzetbaar

Voor elke uitvaartondernemer of nabestaande is Afscheidsfotograaf Servaas beschikbaar. Vanwege zijn woonplaats zijn echter Gelderland, Overijssel, Flevoland en Noord-Brabant geografisch de meest logische provincies om hem te laten fotograferen.
Maar ook in andere provincies is Servaas inzetbaar.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een uitvaartfotograaf of op zoek naar meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.