Begrafenis fotograaf
Afscheidsfotografie, Begrafenis fotograaf, Blog, Rouwfotografie, Uitvaartfotograaf

Begrafenis fotograaf opvallend onopvallend

Begrafenisfotograaf opvallend onopvallend

Het is mijn doel zo onopvallend mogelijk te zijn tijdens een uitvaart, als begrafenis fotograaf moet je weten hoe je jezelf op moet stellen tijdens een uitvaart. Mensen stellen zichzelf niet snel open, zeker niet wanneer zij weten dat er een camera op ze gericht is. Ik zal altijd voorkomen dat mensen niet op een eigen manier afscheid kunnen nemen. Dat is waar een uitvaart voor bedoeld is, dus dat respecteer ik vanzelfsprekend maar wellicht belangrijker: dat voel ik erg goed aan.

Begrafenis fotograaf

Voor de uitvaart kunt u mij instructies geven als begrafenis fotograaf, ik zorg ervoor dat specifieke verzoeken ingewilligd worden en u zich op uw gemak voelt. Door deze bijzondere dag vast te leggen beschikt u over een herinnering die zal blijven. U kunt aangeven wat u wel en vooral niet gefotografeerd wilt hebben, daar wordt vanzelfsprekend rekening mee gehouden. 

De enige foto waar u spijt van heeft is de foto die niet is gemaakt

Het een plekje kunnen geven door begrafenis fotograaf

Een begrafenis fotograaf legt niet alleen bepaalde beelden vast tijdens de uitvaart, hij of zij zorgt er ook voor dat u het beter een plekje kunt geven. Even het gemaakte fotoboek openslaan om terug te denken aan deze droevige maar mooie dag, even terug naar wat er werd verteld over uw dierbare. De herinneringen krijgen een gezicht, dit helpt om te relativeren. U kunt tijdens het kijken naar de foto’s een liefdevol gevoel krijgen voor alle mensen die aanwezig waren tijdens de uitvaart, zij waren er namelijk ook voor u. 

Sommige foto’s zullen zelfs voor een lach op uw gezicht zorgen, voor mij als begrafenis fotograaf is dat wat telt. U een mooie herinnering kunnen bieden, ondanks dat de gebeurtenis zelf minder prettig was.

Begrafenis fotograaf

De belangrijkste momenten vastgelegd door begrafenis fotograaf

Eén van de voordelen van het inhuren van een begrafenis fotograaf is dat diegene weet welke momenten er vast moeten worden gelegd. Waar normale fotografen vastleggen wat zij zien, duikt een begrafenis fotograaf juist het diepe in. Ik neem de planning door, zorg dat ik op de juiste momenten op de juiste plekken sta en probeer zo onzichtbaar mogelijk te zijn. 

Begrafenis fotograaf: gratis kennismaken

Een begrafenis fotograaf kiest u niet zomaar, daar moet u een connectie mee hebben. U laat diegene toe op een besloten gebeurtenis, daar ben ik me als begrafenis fotograaf van bewust. Om te kijken of ik de begrafenis fotograaf voor u ben, bied ik de mogelijkheid een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Tijdens dit gesprek bespreken we de dag, wat ik voor u kan betekenen en kunt u eerder geleverd werk inzien.

Hopelijk bent u voldoende geïnformeerd over wat ik als begrafenis fotograaf voor u kan betekenen. Voor meer informatie klikt u op een van de links:

Onze diensten
Over mij
Zo kunt u mij bereiken 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Geweldig bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Afscheidsfotograaf .nl is een handelsnaam van Servaas Raedts Fotografie en is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer 6667607.